Download hier promo-materiaal voor "Stars in Bars"


Roger Ambroos Stars In Bars
Gecomprimeerd bestand – 7,8 MB 152 downloads

klassiekers en zijn eigen originele composities.
Roger Ambroos is een singer-songwriter met een passie voor live muziek. Hij heeft zijn vak door de jaren heen aangescherpt, optredend voor een groot en klein publiek, en heeft zijn kenmerkende stijl van rauwe en emotionele akoestische optredens ontwikkeld.

Zijn nieuwste programma, "Stars in Bars", is een intieme en authentieke akoestische solo-act die Roger's vaardigheden als muzikant en verhalenverteller laat zien. In "Stars in Bars" brengt Roger zijn ervaring als straatmuzikant naar bars in het hele land en deelt hij zijn liefde voor muziek met publiek van alle achtergronden.

Roger's repertoire is divers en dynamisch. Hij covert klassieke rocklegendes als Neil Young, Bob Dylan, Billy Joel, Steve Miller en The Beatles, maar ook popklassiekers uit de 60’s en 80’s in een singer-songwriters-jasje.

Of hij nu optreedt in een gezellig hoekje van een plaatselijke bar of op een festival, Roger's optredens zijn altijd authentiek en vol emotie. Zijn shows zijn een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden.


ROGER AMBROOS

Een man, een stem, een gitaar.

Met een grote liefde voor de muziek uit de sixties en seventies, gewapend met een krachtige stem en akoestische gitaar, neemt Roger Ambroos je mee op reis met de klassiekers waarmee hij is opgegroeid.

Bekend om zijn energieke, gepassioneerde en veelzijdige optredens, weet Roger de luisteraar te raken en te boeien.

Beïnvloed door artiesten van Neil Young, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Roy Orbison tot The Sisters of Mercy, New Order en The Pixies, heeft Roger een uniek geluid en spreekt hij een publiek van alle leeftijden aan.

Roots muzikant Roger Ambroos is een vaste waarde in de Limburgse roots scène, deze singer-songwriter is ook vaak te vinden als straatmuzikant in de straten van Hasselt, Genk, Leuven, Antwerpen en Gent.

Stars in Bars

 

Roger Ambroos is een singer-songwriter met een passie voor live muziek. Hij heeft zijn vak door de jaren heen aangescherpt, optredend voor een groot en klein publiek, en heeft zijn kenmerkende stijl van rauwe en emotionele akoestische optredens ontwikkeld.

Zijn nieuwste programma, "Stars in Bars", is een intieme en authentieke akoestische solo-act die Roger's vaardigheden als muzikant en verhalenverteller laat zien. In "Stars in Bars" brengt Roger zijn ervaring als straatmuzikant naar bars in het hele land en deelt hij zijn liefde voor muziek met publiek van alle achtergronden. 

Roger's repertoire is divers en dynamisch. Hij covert klassieke rocklegendes als Neil Young, Bob Dylan, Billy Joel, Steve Miller en The Beatles, maar ook popklassiekers uit de 60’s en 80’s in een singer-songwriters jasje.

Of hij nu optreedt in een gezellig hoekje van een plaatselijke bar of op een festival, Roger's optredens zijn altijd authentiek en vol emotie. Zijn shows zijn een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden.Logo's


Kleur zonder achtergrond 


Kleur met zwarte achtergrond